Gagarin Sakk-klub

A Gagarin Általános Iskola (Salgótarján) Sakk-klubjának információs oldala

2008 őszén indította útjára két lelkes apuka, Klenóczky Sándor és Patai József péntek délutánonként a játékos formában működő iskolai sakk-klubot. 2010 őszétől Mede István sakkmester irányításával már tematikus oktatás is folyik a nagyobb tudásra vágyó gyermekek számára.
Jelenleg változó intenzitással több, mint 30 gyermek látogatja klubunkat.

Ha kedvet érzel hozzá, látogass el hozzánk!  Megtalálsz bennünket minden pénteki tanítási napon délután 3 órától az iskola 38-as és 41-es termében.


Friss információk

Kedves Szülő!

Tájékoztatjuk Önt, hogy 2015. szeptemberétől is a Sakk-klub havi tagdíja 600 Ft. A díjat ebben a tanévben két részletben szedjük be, az első részt (2400 Ft) október 1. és október 31. között kérjük befizetni, a második részt (3000 Ft) februárban. A befolyó pénzt kizárólag a gyerekek versenyeztetésére, jutalmazására, a klub fenntartására, a szükséges eszközök vásárlására fordítjuk.

Megkérjük Önt, hogy hívja fel gyermeke figyelmét a fegyelmezett viselkedésre, mert azt, aki magatartásával zavarja mások játékát, tanulását, kénytelenek leszünk eltanácsolni a sakk-klub látogatásától.

Lehetőség van arra, hogy a munkatankönyveket e-mailben digitálisan is megkaphassák. A munkatankönyvek kitöltése nagyon ajánlott!

Minden hónap legalább egyik szombatján Salgótarjánban vagy Pásztón sakkverseny van, amelyekre remélhetőleg tőlünk is egyre több gyermek fog járni. A versenyekről friss információ a Versenynaptár menüpont alatt található. Kérjük Önt, hogy ezekre, valamint egyéb versenyekre, illetve a tavaszi diákolimpiára való utaztatásban lehetősége szerint vegyen részt, mert időnként nagyon nehéz megszervezni a gyerekek utazását.

Ajánljuk, hogy amennyiben van e-mail címe, de azt nem adta még meg, akkor küldje el nekünk írásban, vagy egy e-mail küldéssel a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre. Ez esetben tájékoztatni tudjuk a Sakk-klubbal kapcsolatos eseményekről, versenylehetőségekről, illetve digitális formában lévő anyagokat (pl. munkatankönyv) tudunk eljuttatni gyermeke részére.

    Köszönettel

Klenóczky Sándor                  Patai József
06 30 955-4002                   06 30 565-4969